Mljeveni bosiljak je intenzivniji i brže se miješa s hranom, ali ima nešto blaži miris od svježih listova.
UPOTREBA
Koristi se u mješavinama začina, umacima, marinadama i juhama.
U ponudi su pojedinačni začini, klasične i specijalne mješavine, kao i razvoj vlastitih recepata prema potrebama proizvođača.
Mljeveni bosiljak je intenzivniji i brže se miješa s hranom, ali ima nešto blaži miris od svježih listova.
Koristi se u mješavinama začina, umacima, marinadama i juhama.
Naša ponuda začina obuhvaća širok spektar vrhunskih začina i začinskih mješavina, posebno namijenjenih prehrambenoj i mesnoj industriji te gastronomiji. Condio je prepoznat po kvaliteti, stabilnoj opskrbi i fleksibilnosti — naš partner KAVO Gewürtze priprema začinske mješavine po vlastitoj recepturi ili prema željama kupaca.
Condio na hrvatskom tržištu zastupa firme KAVO iz Austrije u segmentu začina, SALINEN AUSTRIA AG također iz Austrije u segmentu soli i HOLTEN iz Njemačke.